Totaal advies over jouw woning

Van kopen tot financieren tot verzekeren, wij helpen.

Wij helpen je graag verder...

hypotheken

Hypotheken

Een nieuw huis kopen? Of wil je besparen op je huidige hypotheek? Wij helpen!

Meer informatie
Verzekeren

Verzekeren

Wij helpen je graag verder aan de laagste premie en beste voorwaarden.

Meer informatie
Makelaardij

Makelaardij

Wil je hulp bij het kopen van je huis of ben je van plan je huis verkopen? Wij helpen!

Meer informatie
Contact

Contact

Maak vrijblijvend kennis met ons kantoor en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen!

Direct contact

Aangesloten bij...

Wie zijn wij en wat doen we voor jou?

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe woning, het verzekeren tegen risico’s of het samen uitwerken van uw financiële toekomst, wij maken het je gemakkelijk!

Ons doel is om jouw vertrouwenspersoon te zijn als het over je financiële situatie gaat. Wij zorgen voor een volledige ontzorging, zodat je er zeker van bent dat je situatie zowel nu als in de toekomst optimaal geregeld is.

alt

We zijn zeer tevreden met de werkzaamheden van de adviseur. We hebben gekozen dat de adviseur alles voor ons mocht regelen. (Het regelen van alle benodigde verzekeringen, de Notaris en natuurlijk de hypotheek.) Tussentijds werden we goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Dit geeft een heel fijn gevoel. We merkte dat er goed naar onze wensen is geluisterd, en hier is zeker iets mee gedaan. We zullen de adviseur zeker aanbevelen.

Martijn
(Lees meer reviews)

alt

Jouw persoonlijke financiële coach

Financiële zaken zijn complex, ondoorzichtig en vaak lastig door de snel veranderende wetgeving. Het is daarom cruciaal om iemand te hebben die je kent, die naast je staat en die jou helpt om het beste uit jouw situatie te halen. We zorgen ervoor dat jij altijd iemand hebt die je kunt bellen als je vragen hebt, of een nieuwe stap in je leven in gaat. Onafhankelijk, ervaren en persoonlijk. Daar gaat het om. Wil jij ook rust in jouw financiële situatie? Neem gerust contact met ons op!

Onafhankelijke vergelijking

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op om eens kennis te maken